Opsporingsservice Fris Nederland

Krijg je op je smartphone een melding dat er wordt gerommeld aan jouw nét nieuwe elektrische fiets, bakfiets of scooter? Schakel dan met één druk op de knop onze opsporingsdienst van Fris Nederland in. Zij doen er alles aan om vervoersmiddel netjes bij je terug te brengen.  

Track & Trace

Fris Nederland staat in nauw contact met politiekorpsen in heel Nederland. Is er daadwerkelijk sprake van diefstal? Dan sturen zij een opsporingsteam met specialistische opsporingsapparatuur op pad. Zij sporen je waardevolle spullen niet alleen op, maar brengen die ook kosteloos bij je terug mits ze in een bestelbus vervoerd kunnen worden.

Voor grote voorwerpen zoals voertuigen kijken zij samen met je naar een passende oplossing.

iVeilig diefstal-alarm met gratis opsporingsservice
Actie!

Profiteer tijdelijk van een gratis jaarabonnement bij aanschaf van een iVeilig diefstal-alarm.

Fris Nederland

Fris Nederland levert een actieve bijdrage aan het terugdringen van diefstal van waardevolle goederen in Nederland. Als marktleider in opsporingsdiensten is Fris onder meer actief voor een groot deel van de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Vanuit een speciaal daarvoor ingerichte meldkamer in Arnhem worden de vermiste of gestolen waren binnen tien minuten doorgezet aan opsporingsteams in heel Nederland. Zo zorgt Fris Nederland met onder meer LoRa-technieken voor het lokaliseren, terugvinden en terugbrengen van objecten als fietsen, motoren, auto’s, boten, bedrijfswagens, bouwmaterialen, gereedschappen en agrarische machines. Dankzij een jarenlange ervaring in dit veld vindt Fris Nederland een groot percentage van de gestolen goederen terug.

Fris Nederland
iVeilig app voor eenvoudig beheer

Opsporingsservice koppelen aan je sensor

Het werkt eenvoudig: bevestig het diefstal-alarm met tracker op je (bak)fiets, scooter of op andere kostbare spullen en kies in de app voor de opsporingsservice van Fris Nederland. Komt je voertuig of voorwerp in beweging dan ontvang je direct een alarmmelding op je smartphone. In de app kun je via ‘locaties’ het voorwerp met de tracker volgen en bij diefstal direct een melding doen aan de meldkamer van Fris Nederland via de noodknop.