Inbraaksensor S

Worden er bij jou in de wijk ook regelmatig auto’s opengebroken? Met een iVeilig sensor verklein je de kans op diefstal van je airbags en navigatiesysteem. iVeilig waarschuwt je meteen waarna je zelf in actie kunt komen of de politie kunt inschakelen.

Betaalbaar alarmsysteem voor je auto

In Nederland vinden er jaarlijks nog steeds veel auto-inbraken plaats. Met name airbags, een navigatiesysteem of zelfs een compleet stuur zijn gewild en worden vaak in enkele minuten ontvreemd uit een auto. Je kunt zo’n inbraak voorkomen met de anti-inbraak autosensor van iVeilig. Een eenvoudige en betaalbare oplossing die autodieven geen kans geeft.

Voor het beveiligen van:
 • Auto

 • Bedrijfswagen

 • Aanhanger

iVeilig voertuig beveiliging

Inbraaksensor zonder stroom of wifi

Deze sensor heeft geen stroom of wifi nodig. Je kunt de inbraaksensor daarom ook gebruiken als er geen stroom of wifi aanwezig is. De inbraaksensor S werkt via het LoRa-netwerk van KPN. LoRaWAN maakt het mogelijk om apparaten te verbinden over lange afstanden, zonder dat hiervoor stroom of wifi nodig is. De inbraaksensor S geeft af en toe data door, waardoor het voor inbrekers vrijwel onmogelijk is om de sensoren uit te lezen of uit te schakelen. Bovendien werkt de inbraaksensor S op batterijen die, in tegenstelling tot de meeste GPS inbraaksensoren, veel langer mee gaan.

iVeilig-app

Inbraaksensor met app

Je installeert en beheert de inbraaksensor S zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van de sensor download je de iVeilig app en koppel je het systeem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kun je direct aan de slag!

Met de app regel je eenvoudig:
 • Sensor een nieuwe naam geven

 • Alarmmeldingen aan- en uitzetten

 • Meldingengeschiedenis bekijken

 • Gevoeligheid en interval in beweging instellen

 • Locatie sensor weergeven

 • Tijdblokken instellen

 • Apparaat verwijderen

 • Batterijniveau weergeven

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor je woning denk je misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kun je gratis gebruik maken van de app, vervolgens kun je naar wens een passend abonnement kiezen. Je kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. Je hebt al een abonnement voor € 2,60 per maand!

Vanaf € 2,60 per maand!

iVeilig diefstal-alarm en inbraaksensor S

Aan de buitenkant lijkt het diefstal-alarm erg op de inbraaksensor S, toch zijn ze heel verschillend. Het diefstal-alarm is met name bedoeld om kleinere kostbare spullen te beschermen die je bij diefstal door de opsporingsservice weer bij je terug kan laten brengen.

De inbraaksensor S is juist speciaal geschikt voor het beveiligen van voertuigen om te voorkomen dat je airbag of navigatiesysteem gestolen wordt. Je kunt aan deze sensor geen opsporingsservice koppelen, maar wel tijdblokken instellen waarbinnen het alarm actief moet zijn.

Hiernaast staan de verschillen nog even kort op een rij.

FunctionaliteitiVeilig diefstal-alarmiVeilig inbraaksensor S
Alarmmeldingen aan- en uitzetten
Meldingengeschiedenis bekijken
Gevoeligheid bewegingssensor instellen
Interval in beweging instellen
Interval in rust instellen 
Locatie sensor weergeven
Tijdblokken instellen waarin het alarm actief is 
Vermissing doorgeven