Als u toestemming geeft, blijven uw sensoren altijd gekoppeld aan uw telefoon en blijven de data van uw sensoren bewaard, ook als u uw toestel bijvoorbeeld terugzet naar fabrieksinstellingen of als u de app verwijdert en opnieuw installeert. Wanneer u géén toestemming geeft, blijven de sensoren alleen aan uw toestel gekoppeld zolang u de app niet verwijdert. Als u in dit laatste geval de app opnieuw installeert, moet u de opnieuw de QR-codes van uw sensoren scannen om de apparaten te koppelen. Dit kan een probleem vormen als u deze QR-codes niet bij de hand heeft.