Nee, de apparaten sturen nog steeds meldingen, maar u ontvangt hierover geen pushbericht. De berichten worden opgeslagen in de meldingengeschiedenis. U kunt ze tot een bepaalde tijd terugkijken, afhankelijk van het gekozen abonnement.