Swipe in de app de balk met de inbraaksensor S naar links en tik op het blauwe bewerken-teken. Tik vervolgens onderin op Tijdschema. Nu zie je alle dagen van de week met bij elke dag twee bolletjes, dit zijn de schakelmomenten waarop het alarm aan- of uitgaat.

Om het tijdschema aan te passen, versleep je de bolletjes naar het juiste tijdsstip. Als je dubbelklikt op een bolletje wordt het schakelmoment verwijderd. Je hoeft namelijk niet per se twee schakelmomenten op een dag geprogrammeerd hebben staan. Als je bijvoorbeeld een weekend weg gaat, kun je de sensor op vrijdagavond laten aangaan, en op zondagavond laten uitschakelen.

De groene balk is de tijdsperiode waarbinnen de sensor aanstaat. Als de achtergrond rood wordt, heb je iets verkeerd gedaan bij het programmeren van de sensor, bijvoorbeeld omdat er een schakelmoment ontbreekt. Er moeten namelijk altijd een even aantal schakelmomenten zijn.

Door het aan- of uitvinken van het hokje achter maandag bepaal je of de sensor de week begint in de ‘aan’ of de ‘uit’ toestand.