Draadloze bewegingssensor met alarm

Met deze draadloze bewegingssensor kun je je spullen op onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Sta je op de camping, ben je een dagje naar het strand en wil je toch een oogje in het zeil houden? Plaats dan een iVeilig sensor in je caravan en ontvangt direct een melding op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ga er direct heen of vraag de receptie om een kijkje te nemen.  

Ben je op vakantie en betreedt iemand ongewenst je woning of pand? Met een iVeilig sensor word je direct gealarmeerd op je telefoon. Je kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen. Ben je niet thuis? Onze alarmcentrale gaat direct voor je aan de slag!

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

De bewegingssensor met alarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. Je kunt de bewegingssensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om je auto te bewaken of in je tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Bewegingssensor zonder stroom of wifi

De bewegingssensor van iVeilig heeft geen stroom of wifi nodig. U kunt het bewegingssensor alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Voor het beveiligen van:
  • Een auto of oldtimer in een garagebox

  • Tuinschuur met gereedschap of verlaten bouwplaats met bouwmaterialen

  • Boot- of caravanstalling

  • (Leegstaande) stacaravan of vakantiewoning

Bewegingssensor met alarmcentralefunctie

Je kunt aan je bewegingssensor ook de alarmcentrale koppelen. Je kiest in je abonnement dan voor de extra alarmcentraleservice van SMC. Als je weg bent, bijvoorbeeld tijdens vakantie of buiten openingsuren, dan zet je in de iVeilig app de alarmcentrale aan en komt daarna bij een alarmmelding de meldkamer direct voor jou in actie! Zij bellen met jouw contactpersonen, vragen of er onraad is en schakelen indien nodig hulpdiensten in.

Flex 30 of Vast 365 alarmcentrale abonnement

Kies voor een Flex 30 abonnement als je af en toe gebruik wilt maken van de alarmcentrale. Ideaal voor thuis als je op vakantie gaat. Wil je regelmatig de meldingen doorzetten naar de alarmcentrale? Neem dan een Vast 365 abonnement. Ideaal voor het bewaken van je bestelbus met duur gereedschap, schuur met je dure fiets, je boot in de haven, garage met je oldtimer.   

De alarmcentraleservice van SMC is nu de eerste twee maanden gratis!

Bewegingssensor met SMC Alarmcentrale
Bewegingssensor met app

Bewegingsmelder met app

Je installeert en beheert de bewegingsmelder zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van de bewegingssensor download je de iVeilig app en koppel je het alarmsysteem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kun je direct aan de slag! Via de iVeilig app stel je onder meer tijdblokken in waarin het alarm actief moet zijn en kun je het alarm uitstellen (snoozen) als je zelf de ruimte betreedt.

  • Alarmmeldingen op je telefoon aan- en uitzetten

  • Alarmcentrale in- en uitschakelen

  • Tijdblokken instellen waarin het alarm actief is

  • Snoozetijd instellen (alarm uitstellen)

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor je woning denk je misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kun je gratis gebruik maken van de app, vervolgens kun je naar wens een passend abonnement kiezen. Je kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. Je hebt al een abonnement voor € 2,10 per maand!

Vanaf € 2,10 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten