Draadloze bewegingssensor met alarm

Met deze draadloze bewegingssensor kunt u uw spullen op onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Detecteert de sensor een beweging, omdat iemand ongewenst uw pand betreedt of omdat iemand aan uw spullen zit? Dan ontvangt u direct een alarmmelding op uw smartphone. U kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen.

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

De bewegingssensor met alarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. U kunt de bewegingssensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om uw auto te bewaken of in uw tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Koop online bij Gereedschapcentrum.nl
Slimme bewegingssensor met alarm voor binnen

Bewegingssensor zonder stroom of wifi

De bewegingssensor van iVeilig heeft geen stroom of wifi nodig. U kunt het bewegingssensor alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Slimme deur- en raamsensor, beheer via uw smartphone

Bewegingsmelder met app

U installeert en beheert de bewegingsmelder zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van de bewegingssensor downloadt u de iVeilig app en koppelt u het alarmsysteem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kunt u direct aan de slag! Via de iVeilig app stelt u onder meer tijdblokken in waarin het alarm actief moet zijn en kunt u het alarm uitstellen (snoozen) als u zelf de ruimte betreedt.

  • Alarmmeldingen aan- en uitzetten

  • Tijdblokken instellen waarin het alarm actief is

  • Snoozetijd instellen (alarm uitstellen)

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor uw woning denkt u misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van de app, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. U heeft al een abonnement voor € 2,10 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Vanaf € 2,10 per maand! 

Opbouw bewegingssensor met alarm

Opbouw bewegingsmelder voor binnen

Deze opbouw bewegingssensor is geschikt voor binnen, denk aan een woning, kantoorpand, garage, schuur, stalling of werk- of bouwplaats. De bewegingsmelder kunt u eenvoudig monteren in de hoek van een kamer of aan de muur, zodat het meest logische pad van een inbreker de detectieruimte van de sensor kruist. De iVeilig bewegingssensor is ontworpen voor het detecteren van menselijke beweging en heeft bij 20 graden Celsius een bereik van ± 4 meter wanneer de sensor ongeveer 1m80 boven de grond is geplaatst (zie afbeelding). Zodra er beweging gedetecteerd wordt, knippert het lampje op de sensor en ontvangt u direct een melding op uw smartphone.

Veiligheid bewegingssensor

De bewegingssensor werkt via het beveiligde LoRa communicatienetwerk van KPN. Dat is een speciaal netwerk dat KPN heeft gebouwd voor communicatie met slimme sensoren. LoRa-sensoren zijn zeer veilig en energiezuinig, omdat ze vaak in slaapstand staan. Alleen bij het versturen van een bericht, gaat de LoRa-sensor aan. De batterij van de sensoren gaat daarom veel langer mee en hackers krijgen geen kans om deze sensoren te hacken. Gegevens in de app worden in West-Europa in een eigen cloud-omgeving opgeslagen. Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR, in Nederland bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).