Beveilig je diefstalgevoelige spullen met het iVeilig diefstal-alarm

Met het diefstal-alarm kun je je kostbare spullen 24/7 bewaken en traceren als ze gestolen zijn.

Probeert iemand je nét nieuwe elektrische fiets, bakfiets of scooter te stelen? Je krijgt direct een melding op je telefoon. Ga er gelijk heen om te zien wat er aan de hand is, of bel de politie. Is je fiets of scooter al weg? Schakel dan met één druk op de knop onze opsporingsdienst in. Zij doen er alles aan om je spullen netjes bij je terug te brengen.

Hoe werkt het diefstal-alarm?

Je kunt het diefstal-alarm zeer eenvoudig zelf installeren. Na aanschaf van de sensor download je de iVeilig app en koppel je het alarm aan de app door enkel de QR-code op het product te scannen. Daarna kun je direct aan de slag! De eerste drie maanden kun je gratis gebruik maken van het diefstal-alarm, vervolgens kun je naar wens een passend abonnement kiezen. Je hebt al een abonnement voor € 2,60 per maand!

iVeilig diefstal-alarm voor diefstalgevoelige spullen

Diefstal-alarm zonder stroom of wifi

Deze sensor heeft geen stroom of wifi nodig. Je kunt het diefstal-alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Voor het beveiligen van:
  • Bakfiets, elektrische fiets, mountainbike, scooter, motor of brommobiel
  • Laptop, tablet of ander duur apparatuur in caravan, camper of vakantiehuis

  • Buitenboordmotor, benzinetank, navigatiesysteem of andere kostbare spullen in een boot

  • Gereedschappen, bouwmaterialen in een bestelbus of op een verlaten bouwplaats

  • Kostbare hightech apparatuur voor landbouw en grondverzet in tractoren en andere landbouwvoertuigen

Eenvoudig & betaalbaar

Het diefstal-alarm is een zeer eenvoudige en betaalbare oplossing tegen diefstal. De gevoelige bewegingssensor reageert namelijk meteen als er iemand ongewenst aan je spullen begint te rommelen. Je ontvangt vervolgens een waarschuwing op je smartphone waarna je direct in actie kunt komen.

Stel de sensor naar wens in:
  • Gevoeligheid van de sensor

  • Interval in rust

  • Interval in beweging

iVeilig diefstal-alarm

iVeilig diefstal-alarm met gratis opsporingsservice
iVeilig-app met opsporingsservice

Diefstal-alarm met tracker en opsporingsfunctie

Je kunt je diefstal-alarm ook inzetten als tracker. Je kiest in je abonnement dan voor de extra opsporingsservice van Fris Nederland. Bij diefstal druk je op de noodknop in de app en komt het opsporingsteam direct voor je in actie! Zij doen er alles aan om je waardevolle goederen terug te vinden én weer thuis bij je af te leveren.

Het diefstal-alarm is voorzien van een antidiefstalbaken waarmee het mogelijk is om met specialistische opsporingsapparatuur vermiste spullen tot op voordeurniveau te traceren.

Probeer de opsporingsservice van Fris Nederland nu een jaar lang gratis uit!
Opsporingsservice Fris Nederland

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor kostbare spullen denk je misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kun je gratis gebruik maken van de app, vervolgens kun je naar wens een passend abonnement kiezen.

Vanaf € 2,60 per maand!

iVeilig met veilig LoRa-netwerk

GPS tracker versus LoRa tracker

Online kun je veel GPS trackers kopen tegen diefstal van je auto, fiets, scooter of motor. Het diefstal-alarm met tracker van iVeilig werkt via het beveiligde LoRa communicatienetwerk van KPN. LoRa sensoren zijn in tegenstelling tot GPS sensoren veiliger en energiezuiniger, omdat ze vaak in slaapstand staan. Alleen bij het versturen van een bericht, gaat de LoRa sensor aan. De batterij van de sensoren gaat daarom veel langer mee en bovendien kunnen ze nauwelijks gehackt of gescand worden.

Je gegevens blijven beschermd

Je gegevens in de app worden in West-Europa in een eigen cloud-omgeving opgeslagen. Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR, in Nederland bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De berichten die tussen de sensor en het netwerk verstuurd worden, zijn versleuteld volgens dezelfde standaard als bij internetbankieren.