Beveilig uw diefstalgevoelige spullen met een diefstal-alarm

Met het iVeilig diefstal-arm heeft u met uw smartphone 24/7 controle op uw diefstalgevoelige spullen. Het diefstal-alarm heeft een ingebouwde bewegingssensor. Zit er iemand ongewenst aan uw spullen? Dan ontvangt u direct een alarmmelding in de iVeilig app op uw smartphone. U kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen.

Hoe werkt de diefstalsensor?

U kunt het diefstal-alarm zeer eenvoudig zelf installeren. Na aanschaf van de inbraaksensor downloadt u de iVeilig app en koppelt u het alarm aan de app door enkel de QR-code op het product te scannen. Daarna kunt u direct aan de slag! De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van het diefstal-alarm, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U heeft al een abonnement voor € 2,60 per maand!

Koop online bij Gereedchapcentrum.nl

Diefstal- alarm zonder stroom of wifi

De inbraaksensor heeft geen stroom of wifi nodig. U kunt het diefstal-alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Diefstal-alarm

Het diefstal-alarm is een zeer eenvoudige en betaalbare oplossing tegen diefstal.  De gevoelige bewegingssensor reageert namelijk meteen als er iemand ongewenst aan uw spullen begint te rommelen. U ontvangt vervolgens een waarschuwing op uw smartphone waarna u direct in actie kunt komen.

Stel de sensor naar wens in:

  • Gevoeligheid van de sensor

  • Interval in rust

  • Interval in beweging

Diefstal-sensor met tracker en opsporingsservice
Inbraaksensor en tracker-gekoppeld-met-meldkamer

Diefstal-alarm met tracker en opsporingsfunctie

U kunt uw diefstal-alarm ook inzetten als tracker. U kiest in uw abonnement dan voor de extra opsporingsservice van Fris Nederland. Bij diefstal drukt u op de noodknop in de app en komt het opsporingsteam direct voor u in actie! Zij doen er alles aan om uw waardevolle goederen terug te vinden én weer thuis bij u af te leveren.

Het diefstal-alarm is voorzien van een antidiefstalbaken waarmee het mogelijk is om met specialistische opsporingsapparatuur vermiste spullen tot op voordeurniveau te traceren

Probeer de opsporingsservice van Fris Nederland nu een jaar lang gratis uit!

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem denkt u misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van de app, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. U heeft al een abonnement voor € 2,60 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Extra services

Opsporingsservice Fris Nederland

Vanaf € 2,60 per maand! 

Voordelen Lora sensoren: veiliger en gaan langer mee

GPS tracker versus LoRa tracker

Online kunt u veel GPS trackers kopen tegen diefstal van uw auto, fiets, scooter of motor. Het diefstal-alarm met tracker van iVeilig werkt via het beveiligde LoRa communicatienetwerk van KPN. LoRa sensoren zijn in tegenstelling tot GPS sensoren veiliger en energiezuiniger, omdat ze vaak in slaapstand staan. Alleen bij het versturen van een bericht, gaat de LoRa sensor aan. De batterij van de sensoren gaat daarom veel langer mee en bovendien kunnen ze nauwelijks gehackt of gescand worden.

Uw gegevens blijven beschermd

Uw gegevens in de app worden in West-Europa in een eigen cloud-omgeving opgeslagen. Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR, in Nederland bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De berichten die tussen de sensor en het netwerk verstuurd worden, zijn versleuteld volgens dezelfde standaard als bij internetbankieren.