Deur- en raamsensor met magneetcontact

Met een deur- en raamsensor kun je onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Probeert iemand het gereedschap uit je bestelbus te stelen, of betreedt iemand ongewenst je pand? Met een iVeilig sensor word je direct gealarmeerd op je telefoon. Je kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen. Ben je niet thuis? Onze alarmcentrale gaat direct voor je aan de slag! 

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

Het deur- of raamalarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. Je kunt de deur- en raamsensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om je auto te bewaken of in je tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Deur- en raamsensor met alarmcentralefunctie

Je kunt aan je deur- en raamsensor ook de alarmcentrale koppelen. Je kiest in je abonnement dan voor de extra SMC Alarmcentrale. Als je weg bent, bijvoorbeeld tijdens vakantie of buiten openingsuren, dan zet je in de iVeilig app de alarmcentrale aan en komt daarna bij een alarmmelding de meldkamer direct voor jou in actie! Zij bellen met jouw contactpersonen, vragen of er onraad is en schakelen indien nodig hulpdiensten in.  

Flex 30 of Vast 365 alarmcentrale abonnement

Kies voor een Flex 30 abonnement als je af en toe gebruik wilt maken van de alarmcentrale. Ideaal voor thuis als je op vakantie gaat. Wil je regelmatig de meldingen doorzetten naar de alarmcentrale? Neem dan een Vast 365 abonnement. Ideaal voor het bewaken van je bestelbus met duur gereedschap, schuur met je dure fiets, je boot in de haven, garage met je oldtimer.   

De alarmcentraleservice van SMC is nu de eerste twee maanden gratis! 

Deur- en raamalarm zonder stroom of wifi

Het deur- en raamcontact van iVeilig heeft geen stroom of wifi nodig. U kunt het deur en raam alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.