Deur- en raamsensor met magneetcontact

Met een deur- en raamsensor kunt u onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Betreedt iemand ongewenst uw pand of woning dan detecteert het deur- en raamcontact een beweging en ontvangt u direct een alarmmelding op uw smartphone. U kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen.

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

Het deur- of raamalarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. U kunt de deur- en raamsensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om uw auto te bewaken of in uw tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Koop online bij Gereedschapcentrum.nl
deur-en-raam-sensor met magneetcontact voor binnen

Deur- en raamalarm zonder stroom of wifi

Het deur- en raamcontact van iVeilig heeft geen stroom of wifi nodig. U kunt het deur en raam alarm daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Slimme deur- en raamsensor, beheer via uw smartphone

Deur- en raamcontact met app

 

U installeert en beheert het deur- en raamcontact zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van het deur- en raamalarm downloadt u de iVeilig app en koppelt u het alarmsysteem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kunt u direct aan de slag! Via de iVeilig app kunt u onder meer tijdblokken instellen waarin het alarm actief moet zijn.

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor uw woning denkt u misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van de app, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. U heeft al een abonnement voor € 2,10 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Vanaf € 2,10 per maand! 

Veiligheid deur- en raamsensor

De deur- en raamsensor werkt via het beveiligde LoRa communicatienetwerk van KPN. Dat is een speciaal netwerk dat KPN heeft gebouwd voor communicatie met slimme sensoren. LoRa-sensoren zijn zeer veilig en energiezuinig, omdat ze vaak in slaapstand staan. Alleen bij het versturen van een bericht, gaat de LoRa-sensor aan. De batterij van de sensoren gaat daarom veel langer mee en hackers krijgen geen kans om deze sensoren te hacken. Gegevens in de app worden in West-Europa in een eigen cloud-omgeving opgeslagen. Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR, in Nederland bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).