De meeste iVeilig sensoren zijn leverbaar uit voorraad en worden binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd.

Bij een afleveradres in Nederland betaal je geen verzendkosten!

Een iVeilig sensor bestellen is heel eenvoudig. Je plaatst de gewenste sensor in je winkelwagen, logt in op je account, controleert de bestelling en betaalt. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging van je bestelling en gaan wij voor je aan de slag.
Bij bestellingen in jouw account vind je de meest actuele status van jouw pakketje. Zodra het pakket is overhandigd aan de vervoerder wordt hier de Track & Trace code zichtbaar.
Wanneer je in de webshop een order plaatst, kun je met iDEAL snel en gemakkelijk betalen via je eigen bank.

Klik rechtsboven op het account-symbool en maak een account aan.

Heb je een account en ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Vul het e-mailadres in waarmee je bij iVeilig staat geregistreerd en je ontvangt binnen enkele minuten van ons een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten.

Je kunt een iVeilig sensor binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Voor een snelle afhandeling meld je eerst je retour bij ons aan. Stuur een mail naar info@iveilig.nl en vermeld hierin de retourreden en stuur een kopie van je aankoopbon mee.

Je kunt alleen je artikel retourneren als het artikel compleet en niet in gebruik genomen is. Dat betekent ook dat je het abonnement nog niet mag hebben geactiveerd. Heb je dit wel gedaan, dan staat het abonnement namelijk op jouw naam en is de sensor aan jouw mobiel gekoppeld. Het product retour sturen is dan niet meer mogelijk.

Stuur indien mogelijk de iVeilig sensor in de originele verpakking retour aan ons en zorgt ervoor dat je het pakketje voldoende frankeert.

Retouradres:

iVeilig.nl
Postbus 40
3770 AA Barneveld