Alarmsysteem thuis of op kantoor

Met de bewegingssensor en het deur- en raamcontact kun je je spullen op onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden.

Sta je op de camping, ben je een dagje naar het strand en wil je toch een oogje in het zeil houden? Plaats dan een iVeilig sensor in je caravan en ontvang direct een melding op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ga er direct heen of vraag de receptie om een kijkje te nemen.

Ben je op vakantie en betreedt iemand ongewenst je woning of pand? Met een iVeilig sensor word je direct gealarmeerd op je telefoon. Je kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen. Wil je onbezorgd op vakantie gaan? Maak dan gebruik van onze alarmcentrale, zij gaan bij een alarmmelding dan direct voor je aan de slag!

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

De iVeilig sensoren zijn een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en zijn zeer eenvoudig te installeren. Je kunt ze in huis plaatsen, maar ook in de garage om je auto te bewaken of in je tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Alarmsysteem thuis of op kantoor

Alarmsysteem zonder stroom of wifi

De bewegingssensor en het deur- en raamcontact hebben geen stroom of wifi nodig. Je kunt de iVeilig sensoren daarom ook gebruiken op locaties waar geen stroom of wifi aanwezig is.

Voor het beveiligen van:
  • Schuur of berging met dure fiets, gereedschappen, barbecue

  • Caravan, camper onbeheerd op een parkeerplaats, camping of in de winterstalling

  • Oldtimer in garagebox of stalling

  • Woonhuis of vakantiehuis

Optioneel:

SMC Alarmcentrale

Je kunt aan je sensoren ook de SMC Alarmcentrale koppelen. Je kiest in je abonnement dan voor de extra alarmcentraleservice van SMC. Als je weg bent, bijvoorbeeld tijdens vakantie of buiten openingsuren, dan zet je in de iVeilig app de alarmcentrale aan en komt daarna bij een alarmmelding de meldkamer direct voor jou in actie! Zij bellen met jouw contactpersonen, vragen of er onraad is en schakelen indien nodig hulpdiensten in.

Flex 30 of Vast 365 alarmcentrale abonnement

Kies voor een Flex 30 abonnement als je af en toe gebruik wilt maken van de alarmcentrale. Ideaal voor thuis als je op vakantie gaat. Wil je regelmatig de meldingen doorzetten naar de alarmcentrale? Neem dan een Vast 365 abonnement. Ideaal voor het bewaken van je bestelbus met duur gereedschap, schuur met je dure fiets, je boot in de haven of garage met je oldtimer.

De alarmcentraleservice van SMC is nu de eerste twee maanden gratis!

SMC Alarmcentrale

iVeilig deur- en raamcontact

iVeilig bewegingssensor

iVeilig bewegingssensor

iVeilig bewegingssensor
iVeilig-app

Eenvoudig beheer met de iVeilig-app

Je installeert de iVeilig sensoren eenvoudig zelf. Na aanschaf van het deur- en raamalarm of de bewegingssensor download je de iVeilig app en koppel je de sensoren aan de app door enkel de QR-code van het apparaat te scannen. Daarna kun je direct aan de slag!

Heb je in je abonnement ook gekozen voor de extra alarmcentraleservice van SMC? Dan zet je in je app eenvoudig de alarmcentrale aan en uit.

Functionaliteiten in iVeilig-app:BewegingssensorDeur- en raamcontact
Sensor een nieuwe naam geven
Alarmmeldingen aan- en uitzetten
Meldingengeschiedenis bekijken
Tijdblokken instellen waarin het alarm actief is
Snoozetijd instellen
Alarmmeldingen doorschakelen naar alarmcentrale (optioneel)
Locatie van de sensor weergeven (optioneel)
Apparaat verwijderen
Batterijniveau weergeven
Bundelverbruik weergeven

Betaalbaar alarmsysteem

Bij een alarmsysteem voor je woning denk je misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kun je gratis gebruik maken van de app, vervolgens kun je naar wens een passend abonnement kiezen.

Vanaf € 2,10 per maand!

iVeilig sensoren via LoRa netwerk

De bewegingssensor en deur- en raamsensor werken via het beveiligde LoRa netwerk van KPN. Dat is een speciaal netwerk dat KPN heeft gebouwd voor communicatie met slimme sensoren. LoRa-sensoren zijn zeer veilig en energiezuinig, omdat ze vaak in slaapstand staan. Alleen bij het versturen van een bericht, gaat de LoRa-sensor aan. De batterij van de sensoren gaat daarom veel langer mee en hackers krijgen geen kans om deze sensoren te hacken. Gegevens in de app worden in West-Europa in een eigen cloud-omgeving opgeslagen. Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR, in Nederland bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Alarmsysteem thuis of op kantoor